FunghiClear schimmel spray: Zeer effectief tegen kalknagels en zwemmerseczeem.

FunghiClear schimmel spray is een zeer effectieve middel op basis van manuka olie met zuiver natuurlijke ingrediënten en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van nagelschimmel(kalknagel) en voetschimmels (zwemmerseczeem)  Dit mooie product is sinds 1 maart 2013 geregistreerd als Medisch Hulpmiddel (klasse 1). FunghiClear heeft een aantal unieke eigenschappen en is een product dat uitsluitend in de professionele voetzorg wordt verkocht en dus niet in de drogisterij of apotheekFunghiClear schimmel spray : zeer affectief middel tegen kalknagel.

Er is door de fabrikanten tijdens de ontwikkeling eerst goed gekeken naar bestaande producten in de markt voor behandeling van kalknagel en voetschimmel. Ze hebben vervolgens met FunghiClear een product samengesteld dat zeer effectief is en gemakkelijk toe te passen. Tevens kunt u de grootste bron van herbesmetting van een voetschimmel of nagelschimmel goed behandelen, namelijk de schoenen. Voor de behandeling van uw kalknagel kunt u verder lezen op de pagina beste tips voor behandelen van kalknagels

FunghiClear met Manuka Olie

Manuka OlieFunghiClear anti-schimmelspray tegen voetschimmel, nagelschimmel, kalknagels | Schimmelnagelspecialist is een essentiële olie die wordt gewonnen uit de Manuka plant in Nieuw Zeeland. De Manuka plant is familie van de Melaleuca Alternifolia waaruit Tea Tree Olie wordt gewonnen. Van Manuka Olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek geeft tevens aan dat de schimmelremmende werking van Manuka Olie als zeer sterk wordt beoordeeld. Een bijkomend voordeel is dat Manuka Olie een aangename geur heeft.

Eigenschappen van FunghiClear:

 • Is een natuurlijke spray die schimmelgroei remt (lees meer over voetschimmel);
 • Kan ook worden gebruikt bij een kalknagel indien deze wordt veroorzaakt door schimmels;
 • Kan tevens gebruikt worden om de schoenen te reinigen. Schimmels verplaatsen zich vaak via de schoen en kunnen zo op andere plaatsen aan de voet opnieuw voor overlast zorgen;
 • Bevat verder natuurlijke ingrediënten die helpen de huid in goede conditie te brengen en daarmee nieuwe overlast voorkomen;
 • Is te gebruiken als deodorant bij overmatig zweten van de voeten.
 • download hier de bijsluiter van FunghiClear.
Bestel nu FunghiClear

 

FunghiClear voor is veilig te gebruiken door Sporters

Eén op de drie sporters kent het fenomeen voetschimmel (Achilles Studie 1999). Sporters lopen schimmels meestal op door na het sporten gebruik te maken van openbare douche- en wasruimten. Door het sporten in gesloten schoenen met vaak druk op verschillende punten van de voet is de huidweerstand laag. De schimmel kan zich dan makkelijk toegang verschaffen tot de huid. Het gebruik van FunghiClear na het douchen zorgt ervoor dat de schimmel zich niet kan hechten en daardoor de voet of de nagel niet kan belasten.

FunghiClear voor ouderen makkelijk te gebruiken

Ouderen zijn eveneens een makkelijker doelwit voor schimmels. Op hogere leeftijd neemt de huidweerstand af en de voetverzorging wordt ook moeilijker omdat men de voeten vaak niet goed kan drogen. Het preventieve gebruik van FunghiClear kan ouderen helpen schimmels aan de huid en nagel te voorkomen en doordat het een spray is kunnen ouderen vanaf afstand de voeten insprayen. FunghiClear veilig voor gebruik voor mensen met diabetes

Fysiologische eigenschappen

 1. Snelle opname door de huid;
 2. Verkoelend effect;
 3. Creëert een milieu waarin schimmels niet kunnen leven.

Biomedische eigenschappen

– Anti-parasitair: Manuka-Olie – Antiseptisch: Manuka en Basilicum Olie – Immuunondersteunend: Manuka-, Basilicum-, Mentha Piperita-Olie – Pijndempend, verzachtend: Manuka-, Basilicum-, Mentha Piperita-Olie – Schimmelwerend: Manuka, Mentha-Piperita Olie, Basilicum, Lavandula – Verbetering huidconditie: Lavandula, Vitamine E

Gebruik:

Bij het opstaan, na het douchen en ’s avonds voor het naar bed gaan de aangedane plek één keer sprayen. Houd de spraykop op circa 2 cm van de aangedane plek. uiteraard eerst de voeten goed afdrogen!
Bij preventie: na het gebruik van openbare wasgelegenheid de voeten sprayen, voornamelijk tussen de tenen.
Het reinigen van de schoenen is essentieel. Spray de schoen in, door één keer op de spraypomp te drukken en te richten in de neus van de schoen. Herhaal deze handeling vijf keer gedurende vijf dagen. Het verdient de aanbeveling ook de schoenen aan de binnenkant te reinigen die langere tijd niet gedragen zijn.

Bijwerkingen:

Een mogelijke allergene werking is bij essentiéle oliën niet ongebruikelijk.
De vier essentiële oliën (Manuka, Basilicum, Pepermunt en Lavendel) die gebruikt worden in FunghiClear hebben een laag allergeengehalte.
De enige tot nu toe bekende bijwerking van FunghiClear is een allergie tegen de bestandelen van FunghiClear zelf. Een dergelijke reactie is slechts zelden waargenomen.
Men dient zich hiervan echter bewust te zijn. Bij een eventuele allergische reactie direct stoppen met de spray. Eventueel optredende uitslag zal spoedig verdwijnen.
Bij twijfel een arts raadplegen.
FunghiClear dient niet gebruikt te worden:
 • Op de slijmvliezen.
 • In en rond de ogen.
 • Bij open wonden.
 • Inwendig.
 • Op de genitaliën

Bewaaradvies:

Droog, koel en buiten het bereik van kinderen bewaren
FunghiClear bestellen en snel beginnen met de behandeling!

 

[/col] [/row]