2. Wat is Kiala en hoe werkt dit:

Kiala is een dochtermaatschappij van UPS koeriersdiensten. Zij beschikken over een uitgebreid netwerk van Kiala ophaalpunten in o.a. Nederland en Belgie waar pakketten heen gestuurd kunnen worden.

Met Kiala kunt u uw bestelling af laten leveren bij een Kiala ophaalpunt bij u in de buurt, Zij leveren niet aan uw huis- of werkadres. Voor meer informatie kunt u kijken op: www. kiala.nl

U kiest eenvoudig uw Kiala ophaalpunt op de website van Kiala en geeft dit adres op bij uw bestelling in het afrekenscherm als verzendadres. U krijgt van ons een bevestigingsmail van uw bestelling en nog een mail zodra uw bestelling door ons is verzonden. Als uw bestelling gereed ligt bij het Kiala afhaalpunt krijgt u van Kiala hiervan bericht en met een geldig identiteitsbewijs kunt u daar uw bestelling dan afhalen. Houdt u er wel rekening mee dat verzending met Kiala 1-2 dagen langer duurt dan levering met PostNL.

  • De kosten voor levering met Kiala in Nederland bedragen € 3,95. Bestelling met een orderwaarde hoger dan € 45,- leveren wij gratis bij een Kiala punt naar keuze!
  • De kosten voor levering met Kiala in België en Luxemburg bedragen € 7,50. Bestelling met een orderwaarde hoger dan € 85,- leveren wij gratis bij een Kiala punt naar keuze!