MEDIHONEY huidzalf op basis van medicinale honing voor een effectieve en veilige behandeling van huidziekten

MEDIHONEY huidzalf valt onder de medihoney huidzalfantibacteriële Medicinale Honingproducten en die worden dagelijks wereldwijd gebruikt bij de behandeling van huidziekten en complexe wonden. De MEDIHONEY™ huidzalven zijn bijzonder effectief bij de behandeling van eczeem, psoriasis, acne, kloven, luieruitslag en schimmelproblemen. MEDIHONEY™ is samengesteld uit unieke Leptospermum honingsoorten en kent geen bijwerkingen. MEDIHONEY™ is volkomen veilig en kan, ook bij kleine kinderen, langdurig gebruikt worden.

MEDIHONEY™ Huidzalf: antibacterieel en schimmelwerend.

De gezonde huid bezit een natuurlijke beschermlaag die de huid en dus ook het lichaam beschermt tegen schimmels en bacteriën. Als deze ‘zuurmantel’ beschadigd wordt  kunnen bacteriën zoals Stafylokokken de huid koloniseren en huidziekten als eczeem en dermatitis veroorzaken. MEDIHONEY™ Derma Cream en MEDIHONEY™ Barrier Cream zijn zeer hoogwaardige huidcrèmes die 30% MEDIHONEY™ Medicinale Honing bevatten. MEDIHONEY™ Medicinale Honing is reeds bij lage concentraties effectief tegen een breed scala van bacteriën en schimmels.

Gebruik van antibacteriële honing

Honing wordt al sinds duizenden jaren door verschillende culturen over de hele wereld gebruikt wordt voor de behandeling van complexe wonden en huidziekten. Dit uitzonderlijke natuurproduct is in de afgelopen jaren opnieuw sterk in de belangstelling gekomen binnen de moderne geneeskunde. Dit is het  gevolg van het feit dat steeds meer bacteriën ongevoelig worden voor antibiotica én er een groeiende afkeer van het gebruik van hormoonpreparaten bij patiënten met huidziekten bestaat. Een groot aantal artsen en patiënten in binnen-  en buitenland onderschrijven de grote waarde van medicinale honing als medisch hulpmiddel bij (chronische) huidproblemen.

MEDIHONEY™ Antibacteriële Honing

Bijen verzamelen nectar en verwerken dit tot honing; een complex mengsel dat ongeveer 180 verschillende stoffen bevat. De voornaamste bestanddelen zijn verschillende soorten suikers, water, aminozuren, mineralen, enzymen en vitaminen.
De antibacteriële werking van honing is afhankelijk van de plantensoort waarvan deze afkomstig is en kan per soort sterk verschillen. Zelfs honing afkomstig van dezelfde plantensoort kan grote verschillen in activiteit vertonen. MEDIHONEY™ wond- en huidverzorgingsproducten zijn samengesteld uit verschillende soorten antibacteriële Leptospermum honing die uitsluitend voorkomen in Nieuw-Zeeland en Australië. Uitgebreid klinisch onderzoek heeft aangetoond dat MEDIHONEY™  van alle bestaande honingsoorten in de wereld de hoogste antibacteriële en genezende  eigenschappen bezit (UMF18+). Deze unieke eigenschappen van MEDIHONEY™ maken het tot een product waarmee huidaandoeningen als eczeem, psoriasis, acne en luieruitslag op een veilige manier effectief behandeld kunnen worden.

MEDIHONEY Derma Cream is een huidzalf op basis van medicinale honing en bijzonder geschikt voor de behandeling van de zeer droge, licht beschadigde en eczematische huid.Medihoney Derma Cream huidzalf

Medihoney Derma Cream voorkomt jeuk, uitdroging en verdere beschadiging. De huidzalf van Medihoney is ook geschikt voor de behandeling van beschadigde huid als gevolg van radiotherapie of peeling en voorkomt huidinfecties en -ontstekingen.  MEDIHONEY Derma Cream voedt en beschermt uiteraard ook de gezonde huid optimaal.

Gebruiksindicatie: 

  • Droge huid
  • Huidkloven
  • huidschimmels (o.a. zwemmerseczeem)
  • nagelschimmels (kalknagel)
  • acne
  • eczeem
  • psoriasis
  • Kleine huidbeschadigingen
  • oppervlakkige brandwonden

De resultaten van diverse onderzoeken naar Medihoney huidzalf door vooraanstaande wetenschappers zijn terug te vinden in een groot aantal publicaties en artikelen (zie ‘Publicaties’). Daarin valt onder andere te lezen dat met het gebruik van Medihoney Derma Cream chronische wonden 40% sneller genezen. Ook is aangetoond dat Medihoney effectief is tegen een breed scala van bacteriën inclusief resistente soorten zoals MRSA en VRE.

MEDIHONEY® crèmes zijn zorgvuldig samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en bevatten géén chemische toevoegingen. Dus geen toegevoegde kleur en geurstoffen, lanoline,  parabenen, steroïden en ook geen minerale oliën!

Medihoney Derma Cream 50gr

 19,95

MEDIHONEY Derma Cream is een huidzalf op basis van medicinale honing en bijzonder geschikt voor de verzorging van de zeer droge en licht beschadigde huid. Het helpt vocht in te brengen bij een droge huid.

Verder lezen

Medihoney Barrier Cream 50gr

 19,95

Medihoney barrier Cream met antibacteriële Manuka honing is speciaal ontwikkeld om wondranden en risicovolle huid te beschermen en de genezing te ondersteunen. Het is antibacterieel, antischimmel en ontstekingsremmend.

Verder lezen