FunghiClear

Voetschimmel of zwemmerseczeem en schimmelnagels ofwel kalknagels komen vaak voor in Nederland. Ruwweg 30% van de mensen heeft er in meer of mindere mate last van. Daarom is door Nederlandse onderzoekers in 2013 FunghiClear ontwikkeld, de natuurlijke oplossing voor voetschimmel en nagelschimmel.FunghiClear anti-schimmelspray tegen voetschimmel, nagelschimmel, kalknagels | Schimmelnagelspecialist

Op basis van opgedane praktijkervaring en diverse studies bevelen pedicures en professionele voetverzorgers hun klanten het gebruik van FunghiClear aan bij de bestrijding en voorkoming van voetschimmel.

Recente klinische data toont aan dat bij  8 van de 10 gebruikers er een duidelijk zichtbare verbetering te zien is. Deze data is verzameld voor het verkrijgen van het medisch keurmerk klasse 1

 

Bestanddelen

FunghiClear bestaat uitsluitend uit 100% actieve natuurlijke ingrediënten.

FunghiClear is samengesteld op basis van Manuka-olie uit Nieuw Zeeland, en drie andere natuurlijk actieve ingrediënten. De olie van de Manukastruik staat (al eeuwen bij de lokale Maori’s) bekend om de sterke schimmelwerende werking.

Naast Manuka-olie zit er in FunghiClear basilicum-olie. Deze heeft als unieke eigenschap dat het helpt om de Manuka-olie door de nagelplaat heen te transporteren naar de plaats waar de schimmel zich echt bevindt. De pepermuntolie zorgt voor een verkoelend en anti kriebeleffect. Tot slot geeft de lavendelolie het product een aangename geur.

Handige verstuiver

FunghiClear wordt geleverd in een uniek en gepatenteerd ‘op-de-kop’ spray-flesje. Waarom is dat zo bijzonder? Ten eerste kan je deze spray gemakkelijk toepassen op zowel de huid van je voet, de nagels van je tenen als ook de binnenkant van je schoenen.

Ten tweede werkt het pompje van de spray ook ‘op-de-kop’. Dat is handig als je niet makkelijk bij je voeten kan en je dus ook niet iemand anders hoeft te vragen om te helpen.

Tot slot zorgt de prettige geur van FunghiClear ervoor dat je er altijd mee voor de dag kan komen. Dat zorgt er weer voor dat de kuur makkelijk vol te houden is, wat de kans op een goed resultaat vergroot.

Producten

Aanbieding!

Schimmel middelen met keurmerk

FunghiClear antischimmelspray

 19,95
Aanbieding!
 57,95
Aanbieding!
 97,75
Aanbieding!
 195,00