FunghiClear is een van de beste middelen tegen kalknagels ofwel schimmelnagels!

Waarom? FunghiClear heeft zich bewezen bij onze klanten van de pedicure praktijk en van onze webwinkel. Dit is wat wij zien en ook terug krijgen van onze klanten:

“bij behandeling van schimmelnagels is er na enkele weken zichtbaar verbetering en voetschimmel is vaak al verdwenen na enkele dagen!”FunghiClear anti-schimmels spray

FunghiClear is een anti-schimmel middel op basis van Manuka olie en andere zuiver natuurlijke bestanddelen. Bij het ontwikkelen en samenstellen van FunghiClear is goed gekeken naar alle bestaande producten. Uiteindelijk is hier een uniek product ontwikkeld dat zeer effectief is tegen schimmelnagels, kalknagels, voetschimmel (zwemmerseczeem).

 • Bent u die schimmelnagels en kalknagels ook zo zat?
 • Kijkt u ook uit naar weer mooie verzorgde voeten? 
 • Wilt u ook FunghiClear gaan gebruiken met gegarandeerd resultaat?
Ja, ik wil FunghiClear bestellen en snel beginnen!

De belangrijkste eigenschappen van FunghiClear:

 • FunghiClear creëert een milieu waarin schimmels niet kunnen leven, met bewezen resultaten!
 • Dit middel Is zeer effectief bij behandelen van voetschimmel en schimmelnagels ofwel ‘kalknagels‘.
 • FunghiClear is geregistreerd al medisch hulpmiddel klasse 1 en wordt uitsluitend verkocht door professionele voetzorg specialisten.
 • Het is ook goed te gebruiken om uw schoenen inwendig te ontdoen van schimmelkiemen en zodoende nieuwe infecties te voorkomen.
 • FunghiClear is samengesteld met natuurlijke ingrediënten die ook helpen de huid in goede conditie te brengen.
 • FunghiClear heeft een aangename geur en is ook te gebruiken als deodorant bij overmatige transpiratie van de voeten
 • Veilig en effectief te gebruiken, ook door risicogroepen zoals diabetes patiënten en ouderen.
 • De spray flacon is heel gemakkelijk in gebruik, ook door ouderen en mensen met fysieke beperkingen.

Medical device

FunghiClear staat officieel geregistreerd als Medisch Hulpmiddel klasse 1, Z-indexnummer 16155289. Dit product wordt uitsluitend in de professionele voetzorg verkocht. Download hier uw bijsluiter.

Manuka olie: het hoofdbestanddeel in FunghiClear

Manuka Olie is een essentiële olie die wordt gewonnen uit de Manuka plant in Nieuw Zeeland. De Manuka plant is familie van de Melaleuca Alternifolia waaruit Tea Tree Olie wordt gewonnen, maar dan veel krachtiger. Van Manuka Olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek geeft tevens aan dat de schimmel remmende werking van Manuka Olie als zeer sterk wordt beoordeeld. Een bijkomend voordeel is dat Manuka Olie een aangename geur heeft.

Zomertip van ons: gebruik tijdens uw kalknagel behandeling de zuurstof doorlatende nagellak van Depend O2!

Schimmelnagels of kalknagels zijn geen sierraad voor het oog. De nagellak van Depend O2 kunt u gewoon gebruiken tijdens de behandeling van uw schimmelnagels met FunghiClear. Zo kunt u toch voor de dag komen met uw voeten in open schoenen, slippers etc. Verkrijgbaar in diverse trendy kleuren en mannen kunnen desgewenst de kleur ‘nude’ kiezen voor een naturel afwerking. Op de winkelmand pagina krijgt u een link naar dit artikel.

Aanvullende informatie:

Sporters: FunghiClear is veilig te gebruiken door sporters 1 op de 3 sporters kent het fenomeen voetschimmel (Achilles Studie 1999). Sporters lopen schimmels meestal op door na het sporten gebruik te maken van openbare douche en wasruimten. Door het sporten in gesloten schoenen met vaak druk op verschillende punten van de voet is de huidweerstand laag. De schimmel kan zich dan gemakkelijk toegang verschaffen tot de huid. Het gebruik van FunghiClear na het douchen, zorgt ervoor dat de schimmel zich niet kan hechten en daardoor de huid of de nagel van de voet niet kan infecteren.

Ouderen: FunghiClear is ook door ouderen goed en eenvoudig te gebruiken. Ouderen zijn eveneens een eenvoudiger doelwit voor schimmels. Op hogere leeftijd neemt de huidweerstand af en de voetverzorging wordt ook moeilijker omdat men de voeten vaak niet goed kan drogen. Het preventieve gebruik van FunghiClear kan ouderen helpen schimmelinfecties aan de huid en nagel te voorkomen. Doordat FunghiClear een spray is kunnen ouderen vanaf afstand de voeten sprayen.

Diabetespatiënten: FunghiClear veilig te gebruiken door mensen met diabetes. Bij diabetespatiënten komen schimmels ook vaak voor vanwege een verlaagde weerstand.. FunghiClear helpt de voet- en nagelschimmel buiten te krijgen en te houden.

Overig:

Ingrediënten A: Actieve ingrediënten Leptospermum Scoparium (Manuka) Olie, Ocimum Basilicum (Basilicum) Olie, Mentha Piperita (Pepermunt) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olie, Vitamine E (Tocopheryl Acetaat). B: Hulpstofen Water, Glycerine, Polysorbaat 80, Zea Mays (Maiszetmeel), Maltodextrine, Silica, Zink Pyrithion, Linalool, Limoneen.

Bijwerkingen: De enige tot nu toe bekende bijwerking van FunghiClear is een allergie tegen de bestanddelen van FunghiClear zelf. Een dergelijke reactie is slechts zelden waargenomen. Men dient echter bij het inzetten van FunghiClear zich hiervan bewust te zijn. Bj eventuele allergische reactie direct stoppen met de spray. Eventueel optredende uitslag zal spoedig verdwijnen. Bj twijfel uw arts/therapeut raadplegen.

FunghiClear niet gebruiken: • Op de slijmvliezen • In en rond de ogen • Bj open wonden • Inwendig • Op de genitaliën FunghiClear is uitsluitend voor uitwendig gebruik Indien de spray toch in de ogen komt, deze met water uitspoelen en laten controleren door een arts.

Bewaaradvies: Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren

FunghiClear bestellen bij de schimmelnagelspecialist: gemakkelijk, voordelig en snel!

Ja, ik ben overtuigd en wil FunghiClear bestellen

De waardering van www.schimmelnagelspecialist.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1333 reviews.