Veel gestelde vragen | FAQs

 

c Alles uitvouwen C Alles invouwen

FunghiClear antischimmel

Funghi Clear werkt niet zien we af en toe eens voorbij komen in de reviews op het internet. Dat zou voor die persoon best kunnen kloppen. Geen enkel middel werkt 100% voor iedereen. Volgens de onderzoeksresultaten bij FunghiClear om het medisch keurmerk te verkrijgen is bij behandeling van schimmelnagels met Funghi Clear zichtbaar resultaat waarneembaar bij 8 van de 10 patiënten. De meest voorkomende oorzaken waarom Funghi Clear niet zou kunnen werken zijn:
  • De aangedane nagel is geen kalknagel maar bijvoorbeeld een psoriasis nagel, een traumanagel etc.
  • De persoon in kwestie gebruikt het product verkeerd of niet consequent.
  • Er is een andere externe factor in het behandelproces die niet goed wordt uitgevoerd, denk bijvoorbeeld aan herbesmetting.
  • De nagels groeien niet of nauwelijks door uiteenlopende oorzaken
  • je behoort tot de 20% waar het niet bij werkt
Samengevat is de kans dus veel groter dat Funghiclear wel gaat werken en je tot de 8 van de 10 blije klanten gaat behoren die blij zijn met deze antischimmel spray. U kunt hier meer lezen over FunghiClear Als je twijfelt en het idee hebt dat het voor jou niet goed werk neem gerust contact op met onze klantenservice. Samen kunnen we kijken of er een oplossing gevonden kan worden in bijvoorbeeld een andere benadering of ondersteuning.

De werkzame stof in FunghiClear is Manuca olie, een krachtig ingrediènt met anti-schimmel, anti-bacteriële, en anti-virale eigenschappen die uitvoerig zijn gedocumenteerd door de wetenschap. Het gebruik van Manuka olie voor medische doeleinden is al veel langer bekend bij de Maori, de originele bewoners van Nieuw Zeeland. Deze anti-schimmel spray baseert zijn effectiviteit op de unieke eigenschap om schimmelinfecties te bestrijden en te voorkomen.

Funghi clear werkt het beste als u de aangedane delen 2 maal daags in-sprayt zodat de actieve bestanddelen de natuurlijke balans in huid en nagels kunnen herstellen..

FunghiClear wordt uitsluitend verkocht door professionele voetzorg specialisten zoals pedicures etc. De Schimmelnagel specialist is een pedicure en derhalve kunt u dit product ook bij ons kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Voor uw gemak kunt u gewoon online bestellen en wij sturen het naar u op binnen 2 werkdagen. Koop hier Funghi Clear FunghiClear anti-schimmelspray tegen voetschimmel, nagelschimmel, kalknagels | Schimmelnagelspecialist

Wij hebben diverse pakketten samengesteld met FunghiClear om de keuze te vergemakkelijken. Zo hebben we het schimmelnagel startpakket voor diegene die het product willen proberen en zo alles wat nodig is voor een goede start in huis hebben.

kalknagels

Categorie: kalknagels

Nagels van een gezond persoon van middelbare leeftijd groeien gemiddeld 2 a 3 mm per maand. Naarmate we ouder worden gaat dit iets langzamer en bij kalknagels is de groei nog trager. Lees ook ons artikel om de groei van je nagels te bevorderen

Categorie: kalknagels

De termen kalknagel en schimmelnagel worden vaak door elkaar heen gebruikt en men bedoeld daarmee wit, geel of bruin verkleurde en verdikte nagels. Eigenlijk hebben kalknagels niets met kalk te maken maar de verkleuring is zodanig dat het op kalk lijkt. De meeste mensen bedoelen schimmelnagels als ze het hebben over kalknagels maar dit klopt in ruim de helft van de gevallen niet..

Een kalknagel hoeft niet altijd een schimmelnagel te zijn maar kan ook veroorzaakt worden door iets anders zoals bijvoorbeeld psoriasis of een trauma. De term Kalknagel is dus eigenlijk een verzamelnaam voor hetzelfde symptoom (gele verkleuring en verdikte nagel) bij verschillende aandoeningen. Er kan ook gedacht worden aan meer inwendige aandoeningen zoals circulatiestoornissen, diabetes en nierinsufficiëntie.

Lees meer over tips voor behandelen van schimmelnagels

Schimmelmiddelen

Categorie: Schimmelmiddelen

Azijn is een zuur product en daar kunnen bepaalde schimmels niet goed tegen. Echter vind het lichaam azijn ook geen fijn product: het is bijtend voor de huid en droogt de huid en de nagel uit. Beter is om een goed werkend schimmel middel te gebruiken als FunghiClear, HFL solution spray of Protectair. Je kunt azijn wel gebruiken ter ondersteuning van de behandeling door een scheutje bij de was en het dweilwater te doen

Categorie: Schimmelmiddelen

Het beste middel voor behandeling van schimmelnagels, vaak kalknagels genoemd, is een middel dat de schimmelgroei remt en de natuurlijke balans van de huid en nagels hersteld. Wij zien goede resultaten met producten als FunghiClear ( op natuurlijke basis), HFL solution spray en Protectair. Verder willen wij vermelden dat niet elk product dezelfde uitwerking heeft bij alle gebruikers en dat dit kan verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van lichamelijke gesteldheid en soort schimmel. Lees ook ons artikel over de beste tips voor het behandelen van schimmelnagels

Voetschimmels

Categorie: Voetschimmels

Voetschimmel is besmettelijk: Als u last heeft van voet schimmel kunt u een ander besmetten en zo kunt u het ook van en ander krijgen. Een bron van besmetting kan een openbare douchegelegenheid zijn zoals in een sportclub of sauna. Ook zwembaden zijn hier berucht om, vandaar dat voetschimmel ook vaak zwemmerseczeem wordt genoemd Door de schimmel gaat de huid schilferen en die deeltjes komen weer op vloeren van zwembaden, doucheruimtes en sportruimtes terecht.