Over ons

Wij zijn Hans en Ilse en de initiatiefnemers van de Schimmelnagel specialistDit initiatief is ontstaan uit de pedicure praktijk van Ilse die al enige jaren Provoet pedicure is en producten verkocht in haar salon. Hans had het idee om zijn jarenlange retail ervaring in te zetten om deze producten ook online aan te gaan bieden in een mooie goed werkende webwinkel. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een dagelijkse bezigheid met een mooie omzet.

Kalknagel behandeling door Provoet Pedicure le Pair

Het team van de Schimmelnagel specialist koopt alleen producten in waar we zelf in geloven en/of die zich bewezen hebben bij onze klanten. Wij doen er alles aan om de beste producten in onze shop te krijgen tegen redelijke prijzen.

Heb je een product op het oog dat niet in onze shop verkocht wordt? Laat het ons weten, wij zijn altijd op zoek naar goede producten om in ons assortiment op te nemen.

CONTACT
Je kunt de Schimmelnagel specialist  bereiken door een mailtje te sturen naar info@schimmelnagelspecialist.nl of te bellen naar 010 5211 110 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00)

KANTOORADRES
de Schimmelnagel specialist is onderdeel van WiPa Webwinkels

Steenbreekvaren 54
2661PT Bergschenhoek
(Indien je je bestelling op wilt halen, neem dan vooraf contact met ons op aub)

BEDRIJFSGEGEVENS
Bedrijfsnaam: Schimmelnagel specialist, WiPa Webwinkels

BTW nr: NL 857818880B01
KvK: 69290393

BANK GEGEVENS
Naam rekeninghouder: WiPa Webwinkels VOF
IBAN nr: NL92 KNAB 0256 4542 21
BIC: KNABNL2H