Over ons

Wij zijn Hans Wiersema en Ilse le Pair, de eigenaren van de Schimmelnagel specialistDit initiatief is ontstaan uit de pedicure praktijk van Ilse die al ruim 15 jaar Provoet pedicure is en producten verkocht in haar salon. Hans had het idee om zijn jarenlange retail ervaring in te zetten om deze producten ook online aan te gaan bieden in een mooie goed werkende webwinkel. Zo kunnen we immers vele malen meer klanten bedienen en onze kennis delen. Inmiddels is deze activiteit uitgegroeid tot een dagelijkse bezigheid in een aantal webwinkels met een mooie omzet.

Hans Wiersema
Eigenaar

35 jaar retail ervaring

30 jaar marketing ervaring

24 jaar ondernemer

kalknagels behandelen - Provoet Pedicure Le Pair

Ilse le Pair
Eigenaar

15 Jaar pedicure
20 jaar nagelstyliste
20 jaar ondernemer

Wij bieden uitsluitend professionele producten aan van gerenommeerde merken die gebruikt worden door professionals. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij doen er alles aan om van on-line winkelen een fijne beleving te maken. Van het eerste bezoek bij een van de webwinkels tot aan de aflevering en aftersales moet het gewoon kloppen.

Dit proces begint uiteraard bij een goed assortiment. Het team van de Schimmelnagel specialist koopt alleen producten in waar we zelf in geloven en/of die zich bewezen hebben bij onze klanten. Wij doen er alles aan om de beste producten in onze shop te krijgen tegen redelijke prijzen. Heeft u een product op het oog dat niet in onze shop verkocht wordt? Laat het ons weten, wij zijn altijd op zoek naar goede producten om in ons assortiment op te nemen.

Laat het ons weten als er zaken zijn waar wij u mee kunnen helpen. Dit kan van alles zijn: advies, keuzehulp, vragen over de levering etc.

CONTACT
U kunt ons  bereiken door een mailtje te sturen naar klanten@wipawebwinkels.nl of te bellen naar 010 5211 110 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00)

KANTOORADRES

Schimmelnagel specialist
Steenbreekvaren 54
2661PT Bergschenhoek
(Indien u de bestelling op wilt halen, neem dan vooraf contact met ons op aub)

BEDRIJFSGEGEVENS

Schimmelnagel specialist, onderdeel van WiPa Webwinkels

BTW nr: NL 857818880B01
KvK: 69290393