Kalknagels behandelen voor mannen

Mannen kijken doorgaans anders tegen uiterlijke verzorging aan dan vrouwen. Alles wat je niet ziet is minder belangrijk en als je sokken en/of schoenen aantrekt, zie je van kalknagels helemaal niets! Toch is het wel fijn als je ze niet hebt en daarom wil ik in dit artikel kort aangeven dat kalknagels behandelen voor mannen eigenlijk heel simpel is.

In dit artikel willen we u graag uiteenzetten wat de beste werkwijze is om van uw kalknagels af te komen: met FunghiClear en een goed plan van aanpak. Alles wat we hier vertellen heeft zich bij onze klanten in de pedicure praktijk inmiddels ruimschoots bewezen!

Inhoud van dit artikel:

• Plan van aanpak
• FunghiClear, het anti-schimmelmiddel
• Duur van de behandeling.
• Resultaat

Zelf kalknagels behandelen, Plan van aanpak.

Laten we beginnen met het plan van aanpak zodat u weet wat u te doen staat en effectief te werk kunt gaan.

zelf kalknagels behandelen - kalknagel schoon vijlen

1. De kalknagel moet ‘schoon’ gevijld worden. Zo kan het anti-schimmel middel beter inwerken op de schimmel die actief is tussen de ‘kalklaag’ en uw gezonde nagel. Herhaal deze behandeling om de 3-4 weken.

U kunt hiervoor een professionele nagelvijl kopen in onze webwinkel die u dan uitsluitend voor uw schimmelnagel(s) gebruikt om (her)besmetting te voorkomen. U kunt er ook voor kiezen om de eerste keer een kalknagel behandeling te nemen bij een pedicure die met een pedicure-frees nauwkeurig en snel de kalklaag kan verwijderen.

Kalknagels behandelen - Fraisen

2. Spray nu de aangedane nagel in met FunghiClear (het anti-schimmelmiddel,

hierover later meer) en laat dit even inwerken. Doe dit ook preventief bij de nagels ernaast. Herhaal dit elke morgen en elke avond: een handeling van 10 seconden! U kunt ook een kwastje (niet meegeleverd) gebruiken als u liever wilt smeren, de verstuiver kan eraf geschroefd worden.

3. Zorg dat uw sokken en schoenen altijd schoon en droog zijn.

4. Spray ook de binnenzijde van de schoenen in om zodoende herbesmetting te voorkomen. Doe dit de eerste week elke dag en daarna 1x per week.

Discipline!

Als u van uw kalknagels af wilt komen dan moet u echt elke dag de aangedane nagels minimaal 1x, per dag insprayen. Dit is een handeling van slechts 10 sec en als u dit gedurende minimaal een half jaar doet is de strijd gestreden. Even pauze nemen raden wij sterk af, dan kan de schimmel zich weer opnieuw ontwikkelen en bent u snel terug bij af.

FunghiClear: een zeer effectief anti-schimmelmiddel

FunghiClear is een zeer effectief middel dat speciaal ontwikkeld is tegen voet- en nagelschimmel en is geregistreerd als medisch hulpmiddel klasse1. Het heeft een aangename geur, werkt prettig en creëert een milieu waarin schimmels niet kunnen leven. Lees meer over FunghiClear in dit artikel: wat is FunghiClear.

Vanwege de goede resultaten bij behandeling van kalknagels en voetschimmel en de lovende woorden van mijn klanten ben ik dit product gaan verkopen in mijn webwinkel.

Bestel FunghiClear in onze winkel!

Duur van de behandeling

‘Hoe lang duurt het voordat ik geheel van mijn kalknagel af ben’  is een veelgestelde vraag. Het antwoord is vrij eenvoudig: met het juiste middel net zo lang als dat het duurt dat het aangedane stuk nagel is uitgegroeid! Een stuk nagel dat is aangedaan door nagelschimmel kan nooit meer herstellen, die moet uitgroeien! Dat is niet anders, ongeacht het middel of de behandelmethode die u gebruikt.

Als er eenmaal een schimmel in de nagel zit is het zaaks deze te bestrijden en zorgen dat de schimmel niet verder kan uitbreiden. Dit kan met een goed antischimmel middel en vooral discipline. Verder moet dit gewoon uitgroeien en is het belangrijk dat er geen herbesmetting kan plaatsvinden. Behandeling van de schoenen en de sokken is dus ook zeer belangrijk.

In de meeste gevallen moet men rekenen op een behandeling van 6-12 maanden, afhankelijk van de mate van besmetting. Volgens de ons aanbevolen wijze van behandelen heeft u aan 3-4 flesjes FunghiClear, evt een pedicure behandeling en 1 professionele nagelvijl voldoende om van uw kalknagels af te komen.

Resultaat

Al na enkele weken moet u kunnen zien dat de nagelschimmel zich niet verder uitbreid en er gezonde nagel aangemaakt wordt.Zelf Kalknagels behandelen, Resultaat FunghiClear De uitgroei is dan zichtbaar en dat geeft vertrouwen. Als u gewoon doorgaat met dagelijks behandelen tot u alleen nog een mooie nagel ziet heeft u de strijd tegen kalknagels gewonnen!

Hier ziet u het verloop in beeld bij een van mijn klanten waar ik op de eerste foto net de kalknagel heb gefreesd en deze behandeling om de 8 weken heb herhaald.

Bestel FunghiClear en begin met behandelen

Met alle bovenstaande informatie is zelf kalknagels behandelen is eenvoudig en effectief. U kunt ons altijd even bellen voor advies of nadere informatie op +3110 5211 110. U kunt Funghiclear natuurlijk ook direct bij ons bestellen: op werkdagen voor 15.00 uur besteld = morgen in huis!

Veel succes met de behandeling van uw kalknagels!

De waardering van www.schimmelnagelspecialist.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2390 reviews.