FunghiClear gebruiksaanwijzing:

Voor het beste resultaat bij behandeling van schimmelnagels, kalknagels hebben wij hier een duidelijke FunghiClear gebruiksaanwijzing opgesteld.

Consequent behandelen van de nagels

Het is uitermate belangrijk dat u consequent bent in het toepassen van onderstaande punten als u een goed resultaat wilt behalen. het overslaan van een paar dagen kan betekenen dat de schimmel zich snel weer uitbreid.

  1. ’s Ochtends na het opstaan en ’s avonds voor het naar bed gaan de aangedane nagels en huid behandelen.
  2. Schud de flacon voor ieder gebruik, Houd de flacon op circa 5 cm van de aangedane plek en spray 1 keer. U kunt ipv sprayen ook een kwastje of een pipetje gebruiken als u liever wilt smeren of druppelen. Deze kunt u los bijbestellen in onze winkel.  De verstuiver kan eraf geschroefd worden.
  3. Alvorens te behandelen met FunghiClear moet u eerst de aangedane laag van de nagel verwijderen zodat het product goed kan inwerken op de schimmel. Het gemakkelijkst is om dit weg te laten frezen bij een pedicure, maar zelf vijlen kan natuurlijk ook. U kunt hiervoor een professionele nagelvijl bestellen in de winkel. Om herbesmetting te voorkomen is wel belangrijk deze vijl dan uitsluitend te gebruiken voor de aangedane nagels en goed te ontsmetten na elk gebruik.
  4. Preventief: na het bezoek van een openbare wasgelegenheid zoals een zwembad of sauna de voeten sprayen, voornamelijk tussen de tenen.

Behandelen van de schoenen

Reinigen van de schoenen aan de binnenkant is ook essentieel bij een goede behandeling. Spray de schoen goed in, door te sprayen in de schoen richting de neus. Behandel in aanvang al uw schoenen en herhaal deze handeling 2 x per week bij de schoenen die u regelmatig draagt. Het is aan te bevelen ook de schoenen te behandelen die langere tijd niet gedragen zijn. U kunt hiervoor ook de speciale anti-schimmel schoendeo gebruiken: ProtectAir. Deze is voordeliger in gebruik en dus aantrekkelijk als u veel schoenen bezit.

 

 

Aanbieding!

Schimmel middelen met keurmerk

FunghiClear antischimmelspray

Oorspronkelijke prijs was: € 23,95.Huidige prijs is: € 19,95.
 11,95
De waardering van www.schimmelnagelspecialist.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2338 reviews.