Het beste middel tegen kalknagels

Het beste middel tegen kalknagels kan voor iedereen een ander product zijn. Elk mens is anders, leeft anders en eet anders. Daarnaast bestaan vele soorten schimmels. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in de pedicure salon en onze webwinkels. Met deze ervaring hebben we een selectie gemaakt van de beste middelen tegen schimmelnagels, vaak kalknagels genoemd. Dit is een dynamisch proces: er komen middelen bij en er vallen ook middelen af als de werking niet voldoet. Zo bent u verzekerd van top kwaliteit.
Het beste middel tegen kalknagels, schimmelnagels

Er zijn vele middelen in de handel die pretenderen schimmelnagels, kalknagels te kunnen genezen. Wij hebben de producten die door professionals in de pedicure branche veel gebruikt worden opgenomen in ons assortiment. Uiteraard hebben we deze eerst getest bij klanten en op de website geplaatst na behalen van positieve resultaten. Onze onbetwiste nummer 1 is al jaren FunghiClear maar ook met de andere producten hebben we goede ervaringen.

Inleiding

Zoals eerder gezegd werkt het ene middel beter bij de ene persoon en het andere middel bij een volgend persoon. Dit heeft mogelijk te maken met fysiek gesteldheid, eet en leefgewoontes etc Elk persoon is nou eenmaal uniek.

Wij begrijpen dat dit voor u een lastige keuze is en daarom geven wij hier een duidelijk beeld van de diverse goed werkende middelen die helpen uw kalknagels te behandelen. U kunt ons altijd bellen of mailen voor nadere informatie of advies.

Om uw persoonlijke keuze te maken uit de aangeboden producten kunt u bijvoorbeeld een voorkeur voor natuurlijke grondstoffen laten meewegen en komt u uit op o.a. FunghiClear, Ropanail en Stop&Go. Als u een medisch keurmerk belangrijk vind kunt u kiezen uit ProtectAir of FunghiClear.

schimpie verzorgende sokkenAls start van een behandeling en als tussentijdse verzorging adviseren wij om de Schimpie verzorgende ‘sokken’ te gebruiken. Dit product verzorgd de huid en nagelriemen, helpt tegen jeuk en huidirritatie en verminderd onaangename geur. Ook helpt het de schimmelgroei te remmen.

Kort overzicht van de meest verkochte producten

Hieronder vind u een uitgebreider overzicht van elk product afzonderlijk met de betreffende highlights zodat u een beter beeld krijgt. We maken onderscheid in 2 hoofdgroepen: Middelen met en producten zonder medisch keurmerk.
Er zijn ook nog medicijnen voor kalknagels, maar daarvoor moet u naar de huisarts en deze laten we hier buiten beschouwing

Middelen met medisch keurmerk

Protectair kalknagel kwastje

ProtectAir kalknagel nagelserum met een kwastje is een product voor de behandeling van kalknagel infecties. 

 • Een van de best verkochte kalknagel producten van Nederland – ProtectAir is al 2 jaar een van de bestverkochte kalknagel behandelingen van Nederland!
 • Zichtbaar resultaat na 1 week – 86% van de gebruikers zien zichtbaar resultaat binnen 1 week en ervaren nagelherstel binnen 4 weken.
 • Effectieve kalknagel behandeling – Behandel eenvoudig en effectief kalknagel infecties. Vijl 1x per week de geïnfecteerde nagel met de meegeleverde nagelvijlen en behandel de nagel 2x daags met het nagelserum
 • Medisch keurmerk klasse 2A, bewezen resultaten dus!
 • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! voordeel verpakking van 2 flesje voor slechts € 23,75
Meer over Protectair kalknagel kwastje

FunghiClear anti-schimmel spray

FunghiClear anti-schimmel spray is een zeer effectief middel voor behandelen van kalknagels, schimmelnagels en voetschimmel. Bij het ontwikkelen en samenstellen van FunghiClear is goed gekeken naar bestaande producten. De goede eigenschappen zijn gecombineerd in 1 product en hiermee is er een uniek middel ontwikkeld dat al veel mensen van voet- en nagelschimmel heeft afgeholpen.FunghiClear anti-schimmelspray tegen voetschimmel, nagelschimmel, kalknagels | Schimmelnagelspecialist

Wij zien in onze pedicure praktijk uitstekende resultaten bij de klanten die een kalknagel behandelen met FunghiClear en bevelen dit middel van harte aan!  Ook uit onafhankelijke testresultaten blijkt dat FunghiClear bij ruim 8 van de 10 mensen zichtbaar resultaat geeft.

FunghiClear heeft een aantal unieke eigenschappen:

 • FunghiClear bestrijdt de schimmelinfectie en herstelt de natuurlijke balans van de huid en de nagel.
 • Medisch keurmerk klasse 1
 • Samengesteld met natuurlijke ingrediënten die helpen de huid in goed conditie te brengen.
 • Ook veilig te gebruiken door risicogroepen zoals diabetes patiënten, oncologie patiënten en ouderen.
 • De spray flacon is heel gemakkelijk in gebruik, ook op z’n kop!, waardoor u overal goed kunt toedienen.
 • Tevens te gebruiken om uw schoenen inwendig te ontdoen van schimmelkiemen om herbesmetting te voorkomen.
Meer over FunghiClear

producten zonder medisch keurmerk

HFL solution spray

HFL Solution Spray is een gepatenteerd product voor verzorging van kalknagels (vaak verkleurde, verdikte en broze nagels). Hfl solution-spray-schimmelnagel behandelingTevens kan de HFL solution spray gebruikt worden bij geïrriteerde, rode & gevoelige huid, bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na bezoek aan een openbare doucheruimte zoals een zwembad, sauna, sportgelegenheid etc. De spray maakt de huid en nagels goed schoon en bevat verzorgende bestanddelen.

Het werkende bestanddeel in HFL solution spray is Sodium Benzoate, dat erom bekend staat gisten en bacteriën aan te pakken. Daarnaast is er D-Limonene gebruikt om de huid te kalmeren en Panthenol als een provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagel.

Meer over HFL solution spray

Kalknagelolie o.b.v. Oregano – 100% natuurlijk

Kalknagels zijn een hardnekkige aandoening. Het geheim van ropaNAIL is de eigen, Nederlandse oregano-olie. Door jarenlange ervaring kunnen ze de maximale werkende stoffen uit hun eigen geselecteerde oregano-planten winnen. Deze geconcentreerde olie is de basis van Ropanail kalknagelolie en maakt het tot een geconcentreerde en krachtige formule.

Ingrediënten ropaNAIL
De kalknagelolie van ropaNAIL wordt gemaakt met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten: olijfolie, oregano-olie, calendula, propolis en vitamine E.

Meer over kalknagel olie opregano

Mykored druppel

Mykored druppels is een voetverzorgingsmiddel met een krachtige hygienische werking en is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van uw teennagels en teen-tussenruimtes.

De tinctuur verhoogt de weerstand van de huid en nagels tegen invloeden van buitenaf. De vochtbalans in de huidlagen wordt gereguleerd om schimmelgroei tegen te gaan.

Deze tinctuur wordt door ons aanbevolen voor de verzorging van kalknagels (vaak verkleurde, verdikte en broze nagels) en bij geïrriteerde, rode & gevoelige huid (na bezoek aan een openbare doucheruimte zoals een zwembad, sauna, sportgelegenheid etc).

Meer over Mykored

Stop&go

Sterke tinctuur met voor cosmetische verzorging bij kalknagels. De tinctuur dient geschud te worden voor het gebruikt wordt op nagels, nagelomgeving en tussen de tenen. Flesje is voorzien van een verstuiver voor een gemakkelijke dosering van de tinctuur. Stop en Go (voorheen S-stopper) verzorgd bij kalknagels
 
 
 
Meer over stop&go

 

De waardering van www.schimmelnagelspecialist.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2449 reviews.