FunghiClear reviews

Schimmelnagels worden vaak aangeduid met de term kalknagels en komt vaker voor dan je denkt. Er zijn vele middelen in de handel die claimen dit snel op te kunnen lossen. Wij hebben ook een aantal producten in ons assortiment en hebben die alle uitvoerig laten testen door onze klanten. Uiteindelijk bleven er een aantal producten over en die kunt u met een korte beschrijving vinden in ons artikel over het beste middel tegen kalknagels. Een van deze middelen is Funghiclear schimmel spray. FunghiClear is ons best verkochte product en vandaar krijgen wij ook regelmatig beoordelingen van onze klanten. Deze Funghiclear reviews willen we graag met u delen en tevens het product FunghiClear bespreken in dit artikel

Wat is FunghiClear?

FunghiClear spray is een zeer effectief middel voor behandelen van kalknagels, schimmelnagels en voetschimmel. Bij het ontwikkelen en samenstellen van FunghiClear is goed gekeken naar bestaande producten. De goede eigenschappen zijn gecombineerd in 1 product. Hiermee is er een uniek middel ontwikkeld dat al veel mensen van voet- en nagelschimmel heeft afgeholpen. FunghiClear reviews over deze anti-schimmels spray

Wij zien in onze pedicure praktijk bij de klanten die een kalknagel behandelen met FunghiClear en bevelen dit middel van harte aan!  U kunt de funghiclear reviews en ervaringen lezen op de productpagina onder het tabblad beoordelingen. Ook uit onafhankelijke testresultaten blijkt dat FunghiClear voet- en nagelschimmelspray bij ruim 8 van de 10 mensen zichtbaar resultaat geeft. U kunt ons altijd bellen of mailen voor nadere informatie.

Hoe werkt FunghiClear?

De werkzame stof in FunghiClear is Manuca olie, een krachtig ingrediènt met anti-schimmel, anti-bacteriële, en anti-virale eigenschappen die uitvoerig zijn gedocumenteerd door de wetenschap. Het gebruik van Manuka olie voor medische doeleinden is al veel langer bekend bij de Maori, de originele bewoners van Nieuw Zeeland. Deze anti-schimmel spray baseert zijn effectiviteit op de unieke eigenschap om schimmelinfecties te bestrijden en te voorkomen.

Funghi clear werkt het beste als u de aangedane delen 2 maal daags in-sprayt zodat de actieve bestanddelen de natuurlijke balans in huid en nagels kunnen herstellen.

Hoe moet ik FunghiClear gebruiken?

Voor de beste resultaten geven we een algemeen gebruiksadvies van FunghiClear. We willen uiteraard dat u zich aansluit bij de vele tevreden klanten en uiteindelijk ook een mooie FunghiClear review kunt geven.

  • ’s Ochtends na het opstaan en ’s avonds voor het naar bed gaan de aangedane plek (nagels en/of huid) behandelen.
  • Schud de flacon voor ieder gebruik: Houd de flacon op circa 5 cm van de aangedane plek en spray 1 keer.
  • Alvorens te behandelen met FunghiClear eerst de aangedane laag van de nagel weg laten frezen bij een pedicure of zelf vijlen met bijv. een professionele nagelvijl uit onze shop. Deze moet u dan uitsluitend hiervoor gebruiken ivm kans op (her)besmetting van andere (nog) gezonde nagels.
  • U kunt ipv sprayen ook een kwastje (niet meegeleverd) gebruiken als u liever wilt smeren, de verstuiver kan eraf geschroefd worden.
  • Reinigen van de schoenen is essentieel bij een goede behandeling. Spray de schoen goed in, door te sprayen in de schoen richting de neus. Doe dit een week lang 2 x per week, daarna 1 x per week. Het is aan te bevelen ook de schoenen te behandelen die langere tijd niet gedragen zijn. U kunt hiervoor ook de speciale anti-schimmel schoendeo gebruiken: ProtectAir.
  • Preventief: na het bezoek van een openbare wasgelegenheid zoals een zwembad of sauna de voeten sprayen, voornamelijk tussen de tenen.

FunghiClear waar te koop?

FunghiClear wordt uitsluitend verkocht door professionele voetzorg specialisten zoals pedicures etc. Dit komt omdat het effectief behandelen van kalknagels, schimmelnagels, voetschimmel en zwemmerseczeem niet aalleen afhangt van het kopen van een goed product, maar ook van andere factoren. Specialisten kunnen u hier goed in begeleiden en beschikken over de juiste kennis om u van accurate informatie te voorzien. Zo hebben wij bijvoorbeeld een artikel geschreven over de beste tips om van kalknagels af te komen Dit is zeer nuttige informatie als u goed te werk wilt gaan.

De Schimmelnagel specialist is een pedicure en derhalve kunt u dit product ook bij ons kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Voor uw gemak kunt u gewoon online bestellen en wij sturen het vaak dezelfde dag nog naar u op. Kijk op de productpagina van FunghiClear voor meer informatie.

FunghiClear aanbieding

Wij hebben diverse pakketten samengesteld met FunghiClear om de keuze te vergemakkelijken. Zo hebben we het schimmelnagel startpakket voor diegene die het product willen proberen en zo alles wat nodig is voor een goede start in huis hebben. Er is eigenlijk voor iedereen wel een interessante Funghi Clear aanbieding te vinden in onze winkel.

FunghiClear reviews

Als u op de productpagina van FunghiClear op het klikt kunt u de funghiclear reviews bekijken van mensen die ervaring hebben met het product. Dit zijn reviews die door onze eigen klanten geplaatst zijn na het gebruik van Funghi clear. Als u het product koopt krijgt u na ongeveer 6 weken een uitnodiging om uw Funghiclear ervaring met ons te delen.

Enkele FunghiClear ervaringen

Hier een kleine greep uit de ruim 150 ervaringen van klanten die zo lief waren hun funghiclear review te delen met ons. De overige beoordelingen vind u hier Ook op Bol.com hebben mensen een review achter gelaten

Eveline  

na maanden gebruik merk ik duidelijk dat er een gezonder ogende teennagel groeit, ik heb al verschillende producten geprobeerd maar dit is de eerste waar ik hoopvol ben over het eindresultaat

Peter  

Je merkt hoe het aandeel “gezonde nagel” na een tijdje begint toe te nemen. Ook mijn pedicure kan dit bevestigen.

Fred Smit  

Na verschillende (idioot dure) producten te hebben gebruikt zonder dat dit enig resultaat had, ben ik blij dat ik letterlijk en figuurlijk in aanraking ben gekomen met Funghi Clear. Het werkt echt! En het duurt geen weken om een duidelijke positieve verandering waar te nemen.

Mariette  

Dit is echt geweldig….!!!!! Al zoveel speulletjes gebruikt maar dit is echt super na 2 weken zie je al resultaat

 

De waardering van www.schimmelnagelspecialist.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2338 reviews.